SIÓ
SIÓHűségedért megjutalmazunk. Csatlakozz a SIÓ Hűségem Gyümölcse programhoz. További részletek itt!
youtubefacebook
 
Vissza az összes termékre

SIÓ Vitatigris

A SIÓ számára különösen fontos, hogy a gyermekeknek tápláló, egészséges és finom termékeket kínáljon. A gyümölcsitalok 5 ízben, praktikus PET palackban és szívószálas kiszerelésben kaphatók. A VitaTigris Gyümölcspürék 100%-ban gyümölcsből készült finomságok, hozzáadott cukor nélkül. És miért szeretik a gyerekek? „Nekem azért a kedvencem a Vitatigris, mert olyan erős és nagy leszek tőle, mint az apukám, és még azért is, mert nagyon finom és gyümölcsös” Gergő, 7 éves

SIÓ

SIÓ Vitatigris Alma-Málna GyümölcsitalGyümölcstények és érdekességek: Alma, Málna

A praktikus 0,33 literes sportkupakos, 31% illetve 33% gyümölcstartalmú italok tartósítószert nem tartalmaznak, a gyerekek ízlésvilága szerint kialakított izgalmas ízkombinációkban kaphatóak.

Érdekesség: Tudtad, hogy ez a gyümölcsital 1 alma levét tartalmazza?

Alma

Kellemes íze és sokoldalú felhasználása mellett az alma az egyik legtöbb vitamint és ásványi anyagot tartalmazó gyümölcsünk is: kalciumot, foszfort, vasat, magnéziumot, nátriumot, káliumot, nyomelemeket, valamint A-vitamint, B-komplex vitaminokat és némi C-vitamint is tartalmaz.

C-vitamin: 8,4 mg/100 g
B-vitamin: 100 μg/100 g
Energiatartalom: kb. 50 kcal/100 g

Málna

A málna nem tartalmaz semmilyen zsírt, 4 különböző színű van belőle, egész Európában őshonos, és csökkenti a magas vérnyomást – ez csak néhány megemlítendő dolog vele kapcsolatban. Már a reneszánsz idején megjelent a kertekben, népszerűségét pedig a századokon át tartó nemesítésnek köszönheti, amely során kialakult itthon az az 1 híján 20 fajtája, amelyek biztosan kielégítik a legínyencebbek igényeit is.

Energiatartalom: 29 kcal/100 g
Fehérje: 1,2 g/100 g
Szénhidrát: 5,4 g/100 g
Rost: 9,1 g/100 g

Értékeld vagy szólj hozzá

SIÓ
Jelentkezz be és értékeld Te is!